Tandvård Odenplan – Högkvalitativ tandvård för alla

25 april 2023
Julia Zsiga

På Tandvård Odenplan erbjuds högkvalitativ tandvård med fokus på kundnöjdhet och personlighet. Kliniken har modern utrustning och erfarna tandhygienister som är experter på allt som rör tandvård. Oavsett om det gäller akut tandvård eller estetisk tandvård så finns det behandlingar för alla behov.

Tandläkareundersökning

En tandläkareundersökning är viktig för att upptäcka eventuella problem med tänder och tandkött i ett tidigt skede. Hos Tandvård Odenplan genomförs en noggrann undersökning av en erfaren tandläkare som kan upptäcka eventuella problem och rekommendera lämpliga behandlingar. Regelbundna undersökningar är viktiga för att förebygga tandproblem och bibehålla god tandhälsa.

Akuttandvård

Akut tandvård är viktig när en plötslig tandvärk eller skada uppstår. Tandvård Odenplan har stor flexibilitet när det gäller akut tandvård och kan ofta erbjuda en tid samma dag. Erfarna tandläkare står redo att ge dig snabb och effektiv hjälp för att lindra smärta och åtgärda eventuella problem.

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård är ett område som fokuserar på att förbättra utseendet på tänderna. Tandvård Odenplan erbjuder ett flertal behandlingar inom estetisk tandvård, såsom tandblekning och tandreglering. Erfarna tandläkare kan hjälpa till att skapa ett vackert och hälsosamt leende.

Akuttandvård odenplan

Bettskena

Bettskena är en anpassad tandskena som används för att korrigera bettfel. Tandvård Odenplan erbjuder bettskenor som är skräddarsydda för varje patient. Bettskenor kan användas för att rätta till bettfel som över- eller underbett, eller för att minska trycket på tänderna för personer som lider av tandgnissling.

Tandhygienistbehandling

Tandhygienistbehandling är viktig för att bibehålla god tandhälsa. Hos Tandvård Odenplan utför erfarna tandhygienister professionell tandrengöring, tandstenavlägsning och instruerar i munhygien. Regelbundna tandhygienistbesök är en viktig del av att upprätthålla en god tandhälsa.

Tandimplantat

Tandimplantat är ett permanent alternativ för att ersätta förlorade tänder. Implantat som är skräddarsydda för varje patient och som ser ut och känns som riktiga tänder. Tandimplantat kan förbättra både utseende och funktion, och kan vara ett bra alternativ för personer som vill ersätta en eller flera förlorade tänder.

Fler nyheter