Takmålning av hög kvalitet i Malmö som ger hållbart resultat

Ett hus behöver underhåll, det finns det inga tvivel om. Både utsidan och insidan utsätts dagligen för slitage och påfrestningar vilket gör att man bör kontrollera och åtgärda sådant som blivit slitet innan det uppstår stora problem. På fasaden syns det tydligt då det börjar bli dags att måla om, något som däremot inte är lika enkelt att se är då taket behöver ett nytt lager färg.

Bra färg skyddar taket mot diverse påfrestningar

Vissa kan kanske undra varför man ska bry sig om att måla ifall det ändå inte syns så tydligt, men faktum är att taket målas inte enbart för syns skull, färgen erbjuder dessutom ett väldigt viktigt skydd för materialet som taket är tillverkat i. Det är därför klokt att välja färg av hög kvalitet då det är dags för ommålning eftersom det ger ett mer hållbart resultat.

Färg framtagen för det nordiska klimatet

Det svenska klimatet bjuder på allt från iskalla nätter till fuktiga dagar, det gör att det krävs en färg som klarar av alla utmaningar och påfrestningar som det nordiska klimatet innebär.

Hustvättarna är ett företag i Malmö som tillsammans med en av Europas främsta färgtillverkare tagit fram en färg speciellt anpassad för vårt tidvis hårda klimat. 

Företag med yrkesstolthet

För Hustvättarna är det viktigt att arbeta med produkter av hög kvalitet eftersom de är experter på bland annat takmålning och taktvätt. De lägger stor vikt vid att kunna visa upp de bästa resultaten efter genomförda uppdrag och kan därmed även erbjuda sina kunder marknadens längsta garanti på takmålning (hela 12 år). 

Olika tak kräver olika metoder

Hustvättarna i Malmö är proffs på takmålning och har flera års erfarenhet inom branschen. De använder sig av beprövade metoder för att kunna presentera lyckade resultat, varje gång. De utför bland annat målning av betongpannor, tegelpannor samt plåttak och är ett bra val då det är dags för takmålning i Malmö.