Stressad inför flytten?

Du ska flytta. Är det en dröm om eget hus som blivit verklighet, eller är det snarare en mardröm som följd av en ekonomisk kris? Vad orsaken än är, finns det en sak du har gemensamt med alla som någonsin flyttat: det är mer jobb och stress än man kanske tänkt sig. Man ska ordna gamla boendet och packa ner alla sina prylar i kartonger. Man ska packa ner ömtåliga saker försiktigt, och försöka hitta en flyttfirma som inte tappar dem. Man ska hinna städa det gamla boendet efter man flyttat ut, och det nya innan man flyttar in. Sen ska man packa upp.

 

En ny start

Flytten kan användas som en bra chans att rensa bort det gamla ur ditt liv. När man sitter i rum efter rum och går igenom alla prylar, upptäcker man mycket som man kan leva utan, kanske sälja på loppis eller ge bort. Men stressigt, det är det, och flyttstädet ska vara grundligt gjort. Ett sätt du kan lätta på bördan för dig själv är att ordna med flyttstäd. Hyr en firma för att de ska städa det nya huset medan du packar ihop det gamla. Sen när du är lyckligt inflyttad kan de ta sig till det gamla och städa där också.

 

 

Håll dig till budgeten

Det är särskilt viktigt att hålla sig till budgeten om finanserna inte är så stabila som de borde vara. Du som vet att du inte har råd med all städhjälp, men ändå vill lindra lite av stressen, kan välja vilket du tycker bäst om: blir du gladare av att städa det nya huset, kan du överlåta det gamla åt Flyttfabriken, en flyttfirma som erbjuder Flyttstäd i Stockholm. Du kan kontakta dem genom webbsidan https://www.flyttfabriken.se/. Glöm inte att planera hela flytten i förväg – ju mer genomtänkt den är, desto lindrigare den blir.

Comments are closed.