Skicka paket utomlands

Det är många steg som man kanske inte tänker på från det att man stoppar in ett brev i brevlådan eller lämnar in ett paket hos ett postombud. Brevet eller paketet ska sorteras, registreras in i ett datasystem, föras in i lagret och så småningom på lämpligt sätt fraktas till slutdestinationen. Detta kan ske via diverse olika transportmedel. Om man skickar post utomlands kan det hända att paketet behöver deklareras i tullen. 

Det snabbaste sättet när man vill skicka paket utomlands är att skicka dem med flygfrakt. Detta tar endast några dagar och det går smidigt för paketet att komma fram. Även när paketet fraktas via flyg är det möjligt att spåra det i datasystemet för att se vart paketet är någonstans.

Om du skickar med oss på Billigtpaket.se får du garanterat bra service – vi har goda omdömen från våra nöjda kunder över hela världen. Vi har en portal där vi hjälper dig att hitta det billigaste alternativet för att skicka dit paket, vart i världen du än vill skicka det. Dessutom erbjuder vi dig möjligheten att spåra din försändelse så att du alltid kan hålla koll på ditt paket till dess att det kommit fram ordentligt. Är du egenföretagare och säljer saker från till exempel en e-butik kan det hända att du behöver skicka fler varor på en och samma gång. För att underlätta för dig som ska skicka fler än tio varor på samma gång kan du importera en CSV-fil, för att slippa fylla i allting manuellt.

Väljer du att få avhämtning av dina paket, vilket ju är väldigt smidigt om du skickar mycket på samma gång, kommer en av våra chaufförer hem till dig på avtalad tid för att hämta paketen. Denna tid kan du enkelt ändra på vår hemsida ända fram till två timmar innan planerad avhämtning.