Skador på din bil fixar du med billackering i Lund

18 maj 2022
jonas olsson

editorial

Oavsett hur ny eller gammal din bil är, så kommer den förr eller senare få lackskador. Det är oundvikligt. Det kan handla om stenskott, någon som kör in dig, någon på en parkering som råkar skrapa lite, eller kanske är det bara tidens tand som utsätter bilen för väder och vind. 

De flesta vet att vägarna nere i söder sandas betydligt mer än vad vägarna uppe i norr sandas under vinterhalvåret. Man skulle nästan kunna säga att billackering i Lund har betydligt mer att göra för att återställa bilens lackering nertill vid dörrkanterna än vad man behöver göra på andra stället längre norrut. Kanske är det så.

Oavsett orsaken till att du får en lackskada finns det en viktig aspekt att tänka på och det är om du kan se plåten. Kan du se den, finns det en stor risk att rosten snart börjar krypa in och gör den det kan det hela sluta med att istället för att lacka om en liten del av huven, behöver man lacka om hela bilen.

 

billackering lund

 

Blänkande lack gör gott

Det hela kan också lika gärna handla om det kosmetiska, att du helt enkelt vill att din bil ska blänka i lacken när solens strålar träffar den. Det ska synas att du tar god hand om din bil och handlar det om att du vill få ett perfekt resultat, finns det inga genvägar. Dags att ringa proffsen.

För att kunna lackera en bil snyggt och proffsigt, för att matcha bilens originalfärg, kräver det att du antingen lägger ner en hel del av din tid på att utbilda dig själv, eller så kan du välja att anlita någon som har lång erfarenhet av billackering och vet vad de gör. De flesta väljer det sistnämnda, det brukar bli bäst resultat då, de är ju ändå proffs.

Fler nyheter