Praktisk eller teoretisk? utmana dig själv med Rubiks kub

Alla människor är olika när det kommer till vad man anser vara en lätt uppgift eller en svår. Vi har helt enkelt fallenhet för olika saker samt att även intresse och tidigare kunskaper har stor påverkan på hur lätt man har för olika saker. Vissa människor tycker endast om att utföra praktiska uppgifter medans andra är tvärt om och förlitar sig helst på teori. Ett exempel på en produkt som kan upplevas väldigt olika från person till person är en Rubiks kub.

Vissa människor kan lösa Rubiks kub på några få sekunder medans andra sliter med att lösa den överhuvudtaget. En Rubiks kub är en riktig utmaning, speciellt innan man har listat ut de knep som finns för att kunna lösa den snabbt och smidigt. Det sägs att det lägsta antalet drag man kan lösa en klassisk 3×3 kub på är 20 stycken, ett hyfsat svårt mål men tydligen inte omöjligt. Om man till exempel väljer en 5×5 kub istället för 3×3 blir det dessutom ännu lite svårare och tar generellt lite längre tid. Kuber som är större än 5×5 blir i regel inte svårare men tiden det tar att lösa den ökar hela vägen upp till den största storleken.

Hos MasterCubeStore hittar man Rubiks kuber från 2×2 ända upp till 17×17. Utöver storleksskillnad så finns det dessutom kuber i olika färger, former och material samt från olika varumärken. Hos MasterCubeStore kan man även hitta andra IQ-utmaningar samt användbar information, till exempel i form av en Rubiks kub 5×5 lösning. Med en lösning kan man få hjälp om man har kört fast eller vill ha tips som gör att man kan lösa den extra snabbt. MasterCubeStore har hundratals olika kuber och produkter som utmanar hjärnan till mycket bra priser och de erbjuder väldigt snabba levereranser av produkterna i deras breda sortiment. 

Leave a Comment