Navigering deluxe med tydliga vägmarkeringar

16 januari 2022
jonas olsson

advertorial

Man ska inte underskatta vikten av tydliga och högkvalitativa vägmarkeringar i vårt samhälle. De visar vart vi ska, var vi inte får gå eller köra och var det är ok att parkera. Tillsammans med vägskyltar är skiljelinjer, pilar och andra symboler som målas på asfalt utmärkta hjälpmedel för att få trafiken att flyta på och för att öka säkerheten i vårt samhälle. Vägmarkeringar är våra vänner och superviktiga verktyg när vi orienterar oss i den urbana miljön, men även utanför staden.

Är man nyfiken på var man kan hitta en firma som målar högklassiga vägmarkeringar ska man kolla på denna sida: https://www.svevia.se/vagmarkering Ofta kan man få hjälp att måla mer än bara de vanliga skiljelinjerna man normalt tänker på när det gäller vägmarkeringar. Eller så kanske man tänker på pilar. Naturligtvis ingår dessa också i exempel på markeringar som målas. Vad man inte tänker på är att ett företag som målar vägmarkeringar också ombesörjer parkeringars, broars och skolgårdars behov. 

 

image

 

Inte bara typiska vägmarkeringar

För att skapa ordning på arbetsplatser kan det vara avgörande med bra markeringar för att produktiviteten ska öka, samt att man förebygger olyckor. Tydlighet är allt, såväl på arbetet som på vägen dit och därifrån. Behöver man tydliga parkeringsrutor på uteparkeringen eller i parkeringshuset så kan de målas enligt kundens önskemål. Kanske vill man inspirera barnen till lek och spel på skolgården under rasterna, och då kan man beställa målning av hopphage, bollruta och allt som tänkas kan. 

För att säkerställa att de markeringar man målar håller används en särskild sorts termoplast som har både kvalitetscertifiering och miljöcertifiering. Det är ett material som tål påfrestningarna som vägmarkeringarna utsätts för, och det är garanterat att hålla länge. Skulle ni upptäcka att en vägmarkering inte längre behövs är det samma firma som målat den som kan hjälpa er att ta bort den.  

Fler nyheter