Med en powerbank har man alltid batteri då det behövs

Det finns få saker som är så stressande som när telefonen håller på att ladda ur när man verkligen behöver den. Det kan till exempel vara när man kör runt mitt i en stad som man aldrig kört i tidigare och telefonen som ska guida via en app visar på två procent batteri. Eller så kommer man på i kassakön att man glömt föra över pengar på kontot kopplat till kortet samtidigt som telefonen slår av på grund av batteribrist.

Det finns så klart massor av andra situationer som kan vara minst lika stressande, men oavsett tillfälle så finns det en väldig enkel lösning på problemet. 

Med en powerbank har man alltid med sig en extra laddning

Genom att alltid ha med en powerbank i jackfickan eller handväskan kan man se till att alltid ha tillräckligt med batteri även utanför hemmets fyra väggar.

Det finns även små smidiga powerbanks som man kan fästa på nyckelknippan för att alltid vara säker på att man har extra laddning med sig, glöm bara inte att ladda upp powerbanken efter användning. Hos batterionline.se hittar man olika modeller med snygg design som är enkla att ta med sig.

Powerbank för äventyraren

Det finns även powerbanks som har inbyggda solceller vilket gör att de går att ladda upp utomhus. Dessa är perfekt för den som planerar att spendera flera dagar ute i naturen och vill säkerställa att det alltid finns en laddad telefon nära till hands. Även dessa typer av powerbanks hittar man hos Batteri Online, deras modell har även inbyggd ficklampsfunktion och kompass samt är vattentät. Fullt uppladdad kan den ge upp till tre laddningar av en vanlig smartphone. Det är helt enkelt en klockren powerbank för den som älskar att vara ute i naturen.  

Se till att aldrig mer behöva stå utan batteri på telefonen, beställ en powerbank idag!

Leave a Comment