LED lysrörsarmaturer passar många olika ändamål

advertorial

En lysrörsarmatur är något som kan ge riktigt bra belysning både i privata bostäder och på arbetsplatser. De är väldigt anpassningsbara och kan installeras på flera olika sätt. På en arbetsplats är det vanligt att hänga lysrörsarmaturer i taket med hjälp av en upphängningsanordning, men de kan även skruvas fast direkt i taket eller på en vägg. Även storlek, ljusstyrka, färg och funktioner kan skilja vilket gör att man kan hitta precis det man behöver vare sig det är till en arbetsplats eller privat bostad.

Lysrörsarmaturer gör sig bra på arbetsplatser

Det som gör lysrörsarmaturer till så bra val på arbetsplatser är att de sprider ljuset väldigt bra. I stora utrymmen är det ofta bäst att ha några stora ljuskällor som sprider ljuset bra istället för massor av små som bidrar till skuggbildning och dåligt ljus. Det handlar både om säkerhet och trivsel när det kommer till att ha fullgod belysning på en arbetsplats.

image

Lysrör kan även ha en plats i hemmet 

Lysrör kan vara bra att ha i ett hem för att skapa en behaglig balans i hemmets belysning. Lysrörsarmaturer kan till exempel passa väldigt bra under ett köksskåp för att lysa upp bänken under, i ett badrum för att ge god allmänbelysning samt över skrivbordet i ett hemmakontor. De passar såklart även perfekt i ett garage eller förråd för att enkelt kunna fylla utrymmet med funktionellt ljus. 

LED belysning är ett mycket bra val

Det finns som sagt många olika modeller att välja mellan när det kommer till lysrörsarmaturer och man kan dessutom hitta LED lysrör samt armaturer. Genom att välja en LED lysrörsarmatur så får man belysning som kan fungera lika bra som ”vanliga” lysrör med skillnaden att de håller längre och förbrukar mindre energi. Hos LEDMegaStore finner man LED armaturer för både små och stora rum, till privat bruk och företag. Hela sortimentet hittar man på https://ledmegastore.se/19185-led-lysrorsarmaturer.