Lätt att bli stammis på bageri i Huddinge

26 februari 2022
william eriksson

advertorial

Det är en härlig känsla av att vara igenkänd. I synnerhet när det sker efter att man faktiskt gjort en ansträngning för att bli det. Ibland är ansträngningen inte så stor. Ibland kommer den naturligt, och ibland är den till och med svår att undvika. Som när det finns ett konditori i Huddinge med stadens godaste bakelser. Då är det himla svårt att hålla sig borta från konditoriet. Det går inte att få nog, och tids nog kommer de att känna igen dig på konditoriet.

Det kanske är de där krämiga chokladbakelserna som gör att du bara måste svänga inom konditoriet varje dag. Eller prinsesstårtan. Kanske är det inte någonting mer avancerat än en ostfralla och en kopp kaffe. Men det kan vara tillräckligt bra också för att få anledning att besöka Huddinges konditori varje dag. På alla konditorier får alla stamkunder förr eller senare sina personliga favoriter. Favoriterna som också är anledningen till att komma tillbaka.

 

Konditori

 

En livslång vänskap med bagaren

Snart kommer personalen på ditt lokala konditori att skina upp och le glatt när de får syn på dig. Det är första tecknet på att du har blivit stamkund på konditoriet. Därefter kommer ni att börja småprata lite, för att sedan få frågan om du ska ha “det vanliga”. Kanske är godsakerna på konditoriet i Huddinge någonting som gör att du utvecklar en värdefull vänskap med konditoriets bagare. 

Men den där vänskapen är i så fall bara en bonus. Huvudorsaken till att du fortsätter att besöka konditoriet är ju trots allt bakelserna. Det var de som gjorde att du kom dit från början, och det är bakelserna som gör att du aldrig kommer att sluta gå dit. Nu när du har läst så mycket om bakelser är du säkert sugen på att se vad ett bageri i Huddinge kan erbjuda. Läs då här: https://www.tvabagare.se/

Fler nyheter