Hörselnedsättning är inget hinder

Med ny teknik och utrustning som hjälper dig att höra, kan du både se på TV och delta i diskussioner på samma villkor som andra. Med en särskild TV-adapter hör du ljudet på den nivå du vill direkt i hörapparaten, medan de andra i rummet hör den vanliga ljudstyrkan.

Du kan anpassa din hörselupplevelse med många olika hjälpmedel och tillbehör. Det finns mikrofonfilter som tar bort störande ljud så att din lyssnarupplevelse blir bekväm. Ett av de vanligaste märkena för hörselhjälpmedel är Phonak, och de tillverkar avancerad utrustning för dig som vill ha perfekt ljud.

 

På konferens med Phonak

Ibland är tekniken helt häpnadsväckande. Du behöver inte avskärma dig från normala aktiviteter bara för att du har nedsatt hörsel. Det finns utrustning för det mesta. När du talar med andra kan du fästa en speciell mikrofon på kläderna på din samtalspartner, så att ni kan föra en konstruktiv dialog.

Det är viktigt i affärer att man är överens om villkor och att det inte blir missförstånd. Du behöver inte på något vis känna dig underlägsen, för Phonak har utrustning som fångar upp ljuden direkt till ditt öra.

 

Mikrofonen på bordet

Phonac har också speciella mikrofoner som man kan lägga på bordet, där man kan lyssna på flera personer samtidigt. Detta är ingen billig utrustning, men den kan vara otroligt värdefull för dig som leder ett företag eller deltar i en arbetsgrupp.

Vanliga tillbehör som batterier, vaxfilter och domer, den del av hörapparaten som sitter längst in mot örat, kan du beställa och byta vid behov, så att du får en bibehållen optimal hörsel. Gå in på en bra hemsida och välj ur ett stort sortiment. Låt inte hörseln bli ett hinder, för det finns många tillbehör till din hörapparat, som gör att du kan vara med och delta i allt som händer runt omkring.

Leave a Comment