Hitta hotell med spa i Dalarna

Vill du uppleva Sverige i miniatyr? Boka in en resa till Dalarna. Här hittar du inte bara små röda stugor omgivna av höga, majestätiska fjäll och glittrande sjöar, du hittar också den samiska kulturen, de gamla hantverkstraditionerna och den spännande industrihistorien. Allt samlat på ett och samma ställe.

 

Många trevliga hotell med spa 

För att du ska hinna uppleva allt det härliga som Dalarna har att erbjuda så behöver du troligtvis stanna några dagar. Då behöver du givetvis någonstans att bo. Och vet du vad? Det är faktiskt väldigt lätt att hitta trevliga Hotell i Dalarna

Längtar du efter en paus från vardagen och tid att koppla av och ladda om batterierna? Då finns det gott om boende med spa, bastu och badtunna där du kan spendera en weekend i lugn och ro. Varför inte passa på att unna dig en välgörande massage under din hotellvistelse? Eller varför inte en uppfräschande ansiktskur?

 

 

Kombinera hotellvistelsen med välgörande naturupplevelser 

I Dalarna är det lätt att kombinera din hotellupplevelse med välgörande naturupplevelser. Här kan du njuta av en uppfriskande skogspromenad eller en skidtur, beroende på säsong. Eller varför inte en guidad fiske- eller cykeltur? I Dalarna finns det aktiviteter som passar för de flesta

Sist men inte minst är landskapet Dalarna fullt av fina små smultronställen. Vad sägs om en utflykt till Njupeskär på Fulufjället? Här kan du lyssna på bruset från det vackra vattenfallet och njuta av den fantastiska utsikten. 

Efter en heldag ute i naturen är det extra skönt att slå sig ner i hotellets restaurang och njuta av god mat och dryck. Och när John Blund knackar på är det bara till att gå upp till hotellrummet och krypa ner under täcket. När du vaknar är du garanterat utvilad och redo att fortsätta utforska allt som Dalarna har att erbjuda. 

Categories: spa

Leave a Comment