Hitta din nya favoritparfym

Tycker du om söta, fräscha och lätta dofter? Eller föredrar du kanske mer blommiga eller kryddiga varianter? Oavsett vilka slags parfymer som tilltalar dig mest, hittar du dem garanterat på www.sephora.se – en av världens största och mest välsorterade sajter för parfymer och skönhet. Att hitta sin perfekta doft kan dock vara lättare sagt än gjort många gånger. Dagens parfymutbud är så enormt att det skulle ta flera dagar att lukta sig igenom alla sorter, och vid det laget skulle förmodligen en påträngande huvudvärk vara ett faktum. Nej, det gäller att sålla helt enkelt. Läs recensioner, kika efter doftnoter du brukar tycka om och beställ gärna hem några prover innan du bestämmer dig helt.

 

 

Vilken är just din signaturdoft?


En signaturdoft är en doft som du själv och andra förknippar till 100% med dig. Det gäller att hitta en doft som verkligen symboliserar vem du är och hur du är som person – dofter säger nämligen mer om människor än vad många tror. Det spelar ingen roll om du föredrar blommiga dofter, inslag av söt vanilj eller kraftfull orientalisk tyngd – så länge du älskar doften och den känns rätt för dig, helt enkelt. En signaturdoft kan ta lång tid att hitta, men har man väl gjort det brukar den hänga med i minst lika lång tid framöver också.

 

Olika dofter för olika tillfällen

 

Många tycker om att variera mellan olika parfymer utifrån tillfälle och humör. Lättare dofter passar perfekt på dagtid och på jobbet, medan mer intensiva och tyngre varianter brukar uppskattas till festligare tillfällen. Ett tips är att satsa på lite mindre flaskor till parfymer du använder mer sällan – då undviker du att de blir stående och tappar intensitet tillslut. Hitta några olika favoritparfymer och investera i en härlig doftgarderob så är du kittad för såväl vardag och fest, som semester och romantiska middagar. 

Comments are closed.