Gå en truckutbildning i Stockholm och öka dina chanser till en stabil inkomst

Idag är det hård konkurrens på arbetsmarknaden och många kan uppleva att deras CV känns lite tunt jämfört med andras. Arbetslivserfarenhet väger tungt men även utbildningar och andra meriter har stor påverkan. Att gå en lång utbildning kan dock många gånger ta emot då det innebär år av studier som ofta dessutom kan resultera i hundratusentals kronor i studielån. Ett billigare, snabbare och enklare sätt att öka på sitt CV är att gå yrkesinriktade kurser som direkt kan ge dig behörighet inom ett yrke.

Skaffa dig bra meriter

Inom lager och logistik finns det idag en stor efterfrågan på utbildade och kompetenta truckförare. Genom att ta ett truckkort öppnar du därmed upp möjligheten att få ett stabilt arbete. Inte nog med det så kan truckkort vara användbart även i andra branscher och det är alltid bra med en extra merit i ditt CV. 

En snabbare väg till kunskap och kompetens

Ett truckkort kostar inte så mycket som en högskoleutbildning gör och är inte ens i närheten av så lång som en sådan. Till exempel så kan du gå en truckutbildning i Stockholm hos Säkra Truckutbildningar som endast tar två dagar att genomföra. Det gör att du kan bli behörig i en helt ny bransch eller klättra i din befintliga på extremt kort tid. 

Bli en säker truckförare på endast ett par dagar

Säkra Truckutbildningar erbjuder kurser som ger dig A och/eller B behörighet. De allra vanligaste truckarna på arbetsplatser hamnar under kategori A eller B, vilket gör att du med den kombinationen kan köra de allra flesta truckar. Kursen har en praktisk och en teoretisk del så att du ska kunna bli en så säker truckförare som möjligt med all nödvändig kunskap i ryggen. 

Öka dina chanser till ett bra jobb, boka en truckutbildning idag och fyll på ditt CV med meriterande kunskaper.

Leave a Comment