Framtidens säkerhet, iloq i Kumla

Vi alla vill i våra hem gå säkra. Vi vill känna oss trygga och att ingen annan har möjlighet att ta sig in. Trots detta sker det flera inbrott hela tiden världen över. Detta går inte att helt stoppa. Men med en säkrare nyckel går det att göra hemmen tryggare. 

Tänk dig en nyckel som inte är en nyckel. Det är en liten bricka. Istället för att behöva låsa upp blippar du den. Om du tappar brickan kan ägaren av iloq avregistrera den, vilket hindrar att någon okänd ska få tillgång till ditt hem vid upphittande. Brickan blir vid avregistrering obrukbar. 

 

Säkerhet som larmar

När man installerar iloq får man med ett helt säkerhetssystem. Det är en rörelsesensor som känner av rörelse och skickar en varning till ägaren av iloq. Systemet har även ett larm som varnar om någon försöker bryta sig in. 

Bor man i lägenheter kan man ha iloq som nyckel till alla offentliga ställen. Detta kan få alla de boende att känna sig tryggare. Skulle någon annan tappa nyckeln har ändå ingen utomstående chansen att ta sig in. Iloq fungerar även i sitt hus eller på kontoret, mer eller mindre till alla lokaler. 

 

Hacking, Cyber, Hacker, Crime, Security, Internet

 

Installera av och in

Den som har hand om iloq kontrollerar det med hjälp av en app på mobilen. Skulle någon tappa en nyckel kan man enkelt avregistrera denna nyckel. Detsamma om man vill ha fler nycklar, då registrera man dem i appen. Ska man ha besök över en helg och vill att de ska ha en egen nyckel kan man registrera en extranyckel under helgen, för att sedan avregistrera den när gästen lämnar.

Det finns företag som kan hjälpa till att installera detta. Vill du veta mer om iloq hittar du mer information på internet och hemsidor. Ta hjälp och installera Iloq i kumla – trygghet till ditt hem.

Leave a Comment