Enough is enough

Har ni tröttnat på de gamla vanliga och vill klättra tillsammans mot nya höjder? Med hjälp av sexleksaker från Lovebuddy kan ni utforska och utmana så ni knappt vill lämna sänghalmen igen. Liten eller stor, vad föredrar du? Avancerat och dubbelt, en slänggunga från taket, en piska och choklad. Bara fantasin sätter gränser. Gå all in och shoppa loss på en online butik där ni kan välja och vraka bland alla tänkbara kategorier av leksaker och tillbehör. Fördjupa er i form och funktion och välj rätt smak och färg på ert nya glidmedel.

 

Anonym förpackning

Dagen när paketet äntligen kommer, självklart anonymt så inte grannarna börjar undra – det lär de göra i alla fall till kvällningen. Börja med en tropisk massage, förhoppningsvis har du valt både massageolja och glidmedel med smak som går att dofta och slicka på. Oljor som blir heta är extra tändande och att ge varandra helkroppsmassage bygger upp sensualismen och upphetsningen inför den mer intima delen av akten. Vilket är ert nästa steg? Har ni en klitorisvibrator eller en penisring, vem gör vad på vem? Se till att båda parter njuter och att det smakar mumsigt.

 

 

Hårt eller mjukt

Oavsett hur ni vill ha det så underlättar glidmedlet. Kanske är hon ovan eller obekväm med analsex, testa med extra glidmedel och en nyinköpt liten buttplug. Låt honom glida in i henne bakifrån samtidigt som pluggen sitter i. Smek henne och ta det varsamt. Prova att använda klitorisvibrator eller womanizer samtidigt med penetration för att låta honom uppleva hennes totala klättring upp till den ultimata klimax. Att uppleva den yttersta extasen och göra det i varandras takt, tätt sammanflätade tar relationen till nya höjder och ni kommer inte kunna låta bli varandra efteråt. Bara tanken på den anonyma lådan och alla nya sexleksaker gör er båda upphetsade och ni lär springa hem till sängen.

Comments are closed.