En lyckad bröstförstoring i Stockholm

08 juni 2022
Lily Hansen

editorial

Många kvinnor drömmer om att göra en bröstförstoring. De ser framför sig en vacker siluett med runda fasta bröst i en fin bh eller klänning. Är du kanske en av dessa kvinnor? Drömmen kan bli sann, men innan du går vidare och realiserar din dröm är det viktigt att du har en fot i verkligheten. Bröstförstoring är nämligen inte riskfritt, men med kunskap och förberedelse kan du minimera risken att drabbas av negativa konsekvenser. 

 

Hur kan du förbereda dig?

Var förberedd innan du går till plastikkirurgen på konsultation. Skriv en checklista med allt du vill fråga. Ställ även följdfrågor för att ta reda på mer om det behövs. Om du inte har erfarenhet av att ha genomgått en operation, få koll på så mycket som möjligt. Vad händer före, under och efter operationen? 

Hur är din hälsa? Är du fullt frisk? Om du har någon åkomma, hur betydelselös den än verkar, bör du fråga om detta påverkar din operation. Detsamma gäller om du tar någon medicin. Kolla även vilket sorts implantat som används, och läs på om vad de innehåller och hur de kan påverka dig. 

Bröstförstoring stockholm

Undersök vilket resultat du kan förvänta dig utifrån just dina förutsättningar. Hur kommer det att kännas direkt efter ingreppet? Hur lång tid tar det innan du ser slutresultatet?  Glöm inte att ta reda på vilket ansvar kliniken har om något blir fel och behöver rättas till. Vad gäller om du inte blir nöjd? Vad gäller om det blir komplikationer som kräver åtgärder och vilket omhändertagande kan du förvänta dig?

 

Ett genomtänkt beslut

Om du vill göra en bröstförstoring i Stockholm har du tur. Här finns gott om skickliga plastikkirurger med stor kunskap och erfarenhet av att skapa vackra bröst. Ett genomtänkt beslut skapar trygghet och du kan slappna av och njuta av resan mot din dröm. 

Fler nyheter