Dekorera hemmet med väggdekor

Ibland kan väggarna kännas så vita och tråkiga, speciellt när man funderar på att liva upp inredningen med lite färg. Men att måla, skapa en tavelvägg eller tapetsera kräver precision och tålamod och drar lätt ut på tiden. Det är mycket lättare att piffa upp väggen hemma än man tror, utan att det blir ett större projekt. Dessutom kostar det bara en liten slant och är enkelt att utföra. Lösningen stavas: wallstickers.

 

Välj väggdekor efter rum

Väggdekor kan se ut på olika sätt, men något nytt som blivit supertrendigt är wallstickers. De passar överallt i huset: barnrummet, toaletten, sovrummet, köket och hallen. I barnrummet kan det passa med wallstickers i form av djur, eller barnets namn. I övriga huset finns det texter i olika typsnitt som man kan anpassa efter inredningen, kartor eller många andra mer konstnärliga motiv. Ofta finns det olika storlekar att välja mellan, och texten går att få i olika färger.

 

 

Gör rummet personligt med en egenskriven text

Att förändra en tom vägg kan göra mycket för att liva upp ett tråkigt rum. Du hittar hundratals möjligheter bland sohu-shop.se väggdekor. Förutom wallstickers finns det också affischer och tapeter. Här kan du även skriva in en text helt själv och få den tryckt som en wallsticker, för att sedan bara klistra upp den på väggen. På så sätt blir rummet unikt och ingen annan har en likadan text som du.

När man sedan flyttar är det lätt att ta av den självhäftande texten utan att den lämnar några spår. Det är perfekt när man vill kunna vara ombytlig eller inte vill göra någon större skada på väggen, exempelvis om man hyr en lägenhet. Även den minst händiga kan använda wallstickers, och eftersom det är så enkelt – varför inte låta barnet välja och placera sina stickers själv?