Citrus, lavendel och andra härliga dofter kan fylla hemmet med hjälp av Air Wick

Att mötas av en härlig doft då man stiger innan för dörren är trevligt och gör det härligare att komma hem. Dofter kan ha stor påverkan på hur vi känner oss och kan även ha en lugnande eller uppiggande effekt. Med effektiva luftfräschare blir det inget problem att fylla hemmet med härlig doft och för att få optimal effekt kan man välja en doft för varje rum. 

Slappna av eller piggna till med hjälp av rätt dofter

I sovrummet kan det till exempel vara bra med lavendel eftersom det är en doft som får oss att koppla av och kan därmed göra det lättare att somna in och sova bra under natten. Till köket kan det istället passa med citrus som ofta har en uppiggande effekt och dessutom kan verka humörhöjande, en perfekt miljö att äta frukost i. 

Välj favoritdofterna till toalett och vardagsrum

Badrummet kan vara ett rum som det finns störst behov av att fylla med god doft. Där kan det vara bra att inte välja en för subtil essens, det viktiga är istället att välja en doft som klarar att dölja oönskade odörer och som man tycker luktar gott. I vardagsrummet är det inte heller någon specifik doft som passar bäst, det mesta fungerar fint och man kan därför välja en doft man själv tycker är behaglig.

Effektiva produkter från Air Wick till bra priser

Air Wick är ett företag som tillverkar olika luftfräschare i många härliga dofter. Det gör att man kan hitta det som passar bäst till ens egna hem och smak. Vill man ha riktigt bra pris på produkterna så kan man besöka Coolpriser. De har ett brett sortiment av Air Wick produkter till förmånliga priser och med snabba leveranser. 

Fyll hemmet med väldoft och gör det extra behagligt för dig själv och gäster att vistas i.