Anlita en bra tandtekniker i Stockholm

28 december 2021
jonas olsson

advertorial

Gå inte omkring med stora gluggar i munnen, för du kan få nya, konstgjorda tänder där de gamla fattas. Det finns många moderna metoder för att återskapa ditt leende. Plocka fram ett gammalt foto och ta med till tandläkaren, så får du tänder som passar just dig. 

Det finns många olika anledningar till att man tappar sina tänder, som sjukdom eller en olycka. Det kan vara tryggt att veta att det finns experter, som en bra tandtekniker i Stockholm, som kan göra nya tänder åt dig. 

Proteser eller implantat

Kanske har du många tänder kvar, och då kan du välja implantat istället. För att ersätta någon enstaka förlorad tand kan man göra en ny och sätta fast den med titanskruv. Tandteknikern tittar på dina tänder och ger förslag och goda råd på vad som skulle passa bäst för dig. Länktips: https://bluedent.se/ 

Det är ju högst individuellt både vad man vill ha och vad man passar i. Ditt ursprungliga leende kan förskönas ytterligare, genom att du väljer att få jämnare eller vitare tänder. Numera finns det så mycket att välja på, och eftersom konstruktionen görs i dator, finns det många nya möjligheter att få det som man önskar. 

 

image

 

Välj själv vad som passar

Känner du stort obehag inför att skaffa implantat eller att göra stora förändringar över huvud taget, kan du begära avtagbar protetik. Det är lösgommar som du enkelt kan ta ut för att rengöra. Både konstgjort tandkött och tänder ser verklighetstrogna och naturliga ut, så det är ingen som märker att du bär proteser.

Din tandtekniker i Stockholm är expert på allt inom konstgjorda tänder. Har du bara en enstaka tand kvar, är det enklast att dra ut den och så får du en hel avtagbar protes. Finns det många tandstumpar kan man slipa ner dem och sätta kronor eller bryggor ovanpå.

Fler nyheter